“Care este cel mai bun mod de a vă proteja de deochi?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Care este cel mai bun mod de a vă proteja de deochi?

În primul rând, ce este deochiul? În principiu, deochiul este efectul negativ al gândurilor negative de la alte persoane. Gândurile noastre joacă într-adevăr un rol major în viața noastră și suntem influențați de gândurile negative pe care alții le au despre noi.

Întrebarea devine atunci: cum ne putem proteja de astfel de gânduri negative despre noi, deochiul?

În acest punct, mai mulți oameni cred că se pot proteja purtând sau folosind diverse amulete. Dar niciun obiect nu ne protejează. Ele pot oferi confort psihologic, dar nu schimbă realitatea. Nu reușesc să oprească proiecțiile negative ale oamenilor asupra noastră.

Modul de a ne proteja cu adevărat de deochi, de gândurile negative de la ceilalți, este prin proiectarea gândurilor pozitive asupra lor. Gândindu-ne favorabil la alții și făcându-le bine, proiectăm forțe pozitive către ei, iar proiecția noastră de energie pozitivă ne protejează.

Astfel, ne putem scăpa de influențele negative și putem găsi mai mult noroc, binecuvântare și succes în viața noastră, gândindu-ne favorabil la ceilalți. Făcând acest lucru ne permite să ne ridicăm deasupra influențelor negative, inclusiv a deochiului.

Pe scurt, gândiți-vă pozitiv la ceilalți și veți găsi o formă foarte puternică, exaltată și de încredere de protecție spirituală.

Bazat pe emisiunea “Întrebări și răspunsuri” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed