“Care este cel mai important lucru pe care să-l predai elevilor ca profesor?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Care este cel mai important lucru pe care să-l predai elevilor ca profesor?

Viziunea corectă asupra lumii: o viziune asupra lumii, a vieții, a unei persoane și a unei epoci.

Acest lucru este cel mai important pentru mine – să poziționez o persoană în perspectiva corectă a vieții sale. Pentru a face acest lucru, trebuie să explic mai mult sau mai puțin imaginea lumii în care trăim, încotro se îndreaptă lumea, cum să o schimb în cea mai bună direcție posibilă și să ofer mijloacele pentru a face acest lucru.

Lumea derivă din percepția noastră. Nu trăim de fapt în lume; lumea trăiește în noi. Așadar, trebuie să învăț că noi ne creăm lumea, pictând-o în interiorul nostru. Este destul de greu să ajungi în acel punct. A începe să relaționezi cu lumea în acest fel este o revoluție spirituală foarte serioasă și interioară.

Mai mult, trebuie să ne atragă atenția asupra faptului că lumea nu este ceea ce simțim. Lumea este un derivat al atitudinii noastre față de ea, adică ne putem recrea și readapta la percepția unei alte lumi. Lumea nu are ȋnfăţişare sau formă proprie. Este o imagine pe care o putem programa. Prin urmare, putem crea lumea în care trăim și ea se va schimba în funcție de schimbarea dorințelor, calităților și eforturilor noastre.

Bazat pe „Știri cu Dr. Michael Laitman” din KabTV din 9 decembrie 2021. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: