Care este chemarea mea?

Întrebare: Conform cercetărilor, există patru forțe principale care permit omului să determine pentru ce este talentat.

În primul rând: o stare pozitivă. O persoană experimentează emoții puternice pozitive dintr-o acțiune efectuată cu talentul său interior. În al doilea rând: feedback din mediu, recunoaștere externă. Adică, dacă o persoană face ceva bine, atunci mediul reacționează la acesta și îi arată că va reuși. În al treilea rând: voința unei alte persoane sau a unui profesor care este capabil să evalueze o persoană și să spună că va fi talentat în acest sens. În al patrulea rând: analiza rezultatelor. O persoană în sine, sau cu ajutorul altora, își analizează acțiunile și determină că are mai mult succes într-o anumită zonă. De unde știu care este chemarea mea?

Răspuns: Ceea ce te atrage cel mai mult. Nu este nevoie de toate acele definiții inteligente enumerate mai sus. Fii atent la ceea ce vrei și nu la ceea ce ești forțat să faci.

În copilărie, părinții mei au dorit foarte mult să facă din mine un muzician și m-au forțat să studiez muzică. Am făcut totul în afară de asta. În cele din urmă, nimic nu a ieșit din asta. Am crescut o persoană normală, cred că nu mai rău decât alții.

De aceea, nu este nevoie să urmăriți nimic, trebuie doar să înțelegeți pentru ce aveți înclinații, ce puteți face pentru ca viața să vă ofere plăcere și să le oferiți plăcere celorlalți.

Întrebare: Credeți că în acest fel cineva poate ajunge la înțelegerea scopului său?

Răspuns: Da. Când te gândești la modul în care poți fi util celorlalți, dar în cele din urmă faci ceea ce îți place, atunci din aceste două combinații, te poți regăsi.

Întrebare: Și cum să sortăm numărul imens de influențe de la alții?

Răspuns: Nu asculta pe nimeni! Nimeni nu te cunoaște și nimeni nu îți poate da niciun sfat. Gândiți-vă la ceea ce ați dori să faceți, la ceea ce vă este mai aproape și la modul în care puteți oferi plăcere altora cu profesia sau meseria dvs. Și vei fi fericit.

Din KabTV “Cabala Express” 11/6/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: