“Care este rolul femeilor în societate astăzi?” (Quora)

Michael Laitman, pe Quora: Care este rolul femeilor în societate astăzi?

Punctele forte ale femeilor ar trebui să fie direcționate într-un mod în care, prin unitatea feminină, ele ar putea contribui la prosperitatea și fericirea societății, unificându-și eforturile în construirea unui cămin nou, confortabil și primitor, pentru societatea umană.

Conform structurii naturii, femeia reprezintă dorința de a primi, în timp ce bărbatul reprezintă intenția de a da.

Prin urmare, dacă femeile exprimă o dorință de unitate a umanității mai presus de toate scindările sale și dacă se unesc ca o forță majoră, cu această dorință, ele vor îndemna bărbații în direcția unității.

Apoi, când bărbații vor primi de la femei un impuls atât de puternic pentru a se uni, vor lucra pentru a îndeplini aceste cerințe, străduindu-se să se unească și să se echilibreze cu forma unită a naturii, care funcționează cu conexiuni altruiste între toate părțile sale.

Lumea și societatea umană se vor transforma apoi în Rai pe Pământ, o societate care funcționează în conformitate cu legea cea mai fundamentală a naturii, „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”. Atunci ne vom simți cu toții ca și cum am împărtăși o casă comună, am trăi într-o familie iubitoare uriaşă, într-un tip complet nou și modernizat de conștientizare a legilor naturii și a lumii în care existăm.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: