“Care sunt câteva soluții pentru șomajul tehnologic?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Care sunt câteva soluții pentru șomajul tehnologic?

Soluția pentru șomajul în masă este de a crea un sistem în care nevoile de bază ale oamenilor sunt satisfăcute, în timp ce aceștia se angajează într-o educație care îmbogățește conexiunile.

Când începem să învățăm, să ascultăm și să discutăm la scară largă care este natura noastră, ce este natura în general, cum funcționează natura, cum evoluăm într-o astfel de natură și ce putem face pentru a ne conecta pozitiv și făcând asta, atingem echilibrul cu natura, atunci vom vedea o îmbunătățire imensă în fiecare domeniu al vieții noastre. Șomajul în masă ne oferă o oportunitate de a implementa o astfel de formă de educație la scară de masă.Nu avem nevoie ca opt miliarde de oameni să lucreze timp de 8 până la 12 ore pe zi. O jumătate de miliard de oameni este suficient pentru a ne asigura nevoile de bază.

Dacă am distribui în mod egal responsabilitățile pentru a ajunge la un nivel rezonabil de întreținere, atunci ne-am asigura că fiecare își va primi condițiile optime de viață și elementele esențiale ale vieții. În afară de a face față nevoilor vieții, să zicem aproximativ cinci sau șase ore pe zi, am fi liberi să ne angajăm în auto-îmbunătățirea interioară prin educație și activități care îmbogățesc conexiunile, care în mod ideal ar umple canalele noastre media.

Într-un fel sau altul, va trebui să ne ridicăm la un nou grad de existență, unul în care ne conectăm pozitiv și descoperim forța pozitivă a naturii care locuiește în conexiunea noastră. Dacă nu reușim să trecem printr-un astfel de upgrade prin mijloace pozitive, adică prin educație care îmbogățește conexiunea, atunci vom primi suferință la nivel personal, social și ecologic, până când vom fi de acord să ne exercităm alegerea liberă și să ne ridicăm la o nouă schimbare, la nivelul de existenţă din proprie intenţie. Cu alte cuvinte, ridicarea la un nou nivel de existență este munca noastră cea mai reală, iar munca în care sunt angajați atât de mulți oameni astăzi este în mare măsură inutilă. Dacă ne străduim să ne conectăm pozitiv pentru a ne ridica la un nou nivel de existență, atunci am primi o viață cu totul nouă, armonioasă, pașnică, eternă și perfectă, în echilibru cu natura și făcând asta, ne-am realiza scopul ultim al vietilor noastre.

Mai mult, o astfel de muncă este pentru toată lumea. Șomajul în masă este un fenomen pe care l-am avea cu scopul de a ne oferi timp liber la scară de masă și am folosi acel timp liber pentru a suferi o îmbunătățire a conștiinței noastre și a conexiunilor unul cu celălalt. Pentru a face acest lucru, este nevoie de stabilirea unui sistem educațional la scară de masă, nu doar educație așa cum ne gândim de obicei despre el, de exemplu cum sunt școlile și universitățile, ci educația în ceea ce privește toate influențele pe care le primim de la societate: de la școală până la masă și rețelele sociale pe care le întâlnim în mod regulat.

Bazat pe clipul KabTV „Prim-plan. Acord de parteneriat” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman pe 4 iulie 2010. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Fotografie de LinkedIn Sales Solutions pe Unsplash.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed