“Care sunt cele mai importante trei valori pe care ar trebui să le predăm copiilor noștri?” (Quora)

Ar trebui să le oferim copiilor noștri cunoștințe despre structura lumii, despre faptul că lumea este un sistem integral, despre modul în care oamenii sunt interconectați și interdependenți și, cu o astfel de înțelegere, cum ar trebui să ne comportăm în consecință.

Când înțelegem gradul nostru de integralitate, ar trebui să ne orientăm atitudinile și comportamentele către cel puțin să iubim și să ne preocupăm de alte persoane, pe măsură ce ne iubim și ne pasă de noi înșine.

Astfel de relații sunt necesare pentru ca noi să intrăm în armonie și echilibru cu natura. În caz contrar, dacă nu reușim să atingem echilibrul cu natura, dacă rămânem detașați, fără percepția și simțirea despre noi înșine ca un singur sistem, atunci vom evoca suferința asupra noastră.

De asemenea, de cealaltă față a aceleiași monede, în măsura în care realizăm armonie și echilibru cu natura – o unificare globală și echilibrată cu natura – vom realiza o viață sigură, pașnică și armonioasă la un nivel spiritual, etern și perfect. . Acest lucru se datorează faptului că ne ridică de la nivelul fizic animal al existenței, pe care îl simțim acum, la nivelul existenței spirituale, pe care îl vom simți imediat ce vom începe să urcăm de la nivelul conexiunilor egoiste negative la nivelul altruismului pozitiv, al conexiunii

. Bazat pe emisiunea “întrebări și răspunsuri” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman la. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: