„Care sunt unele modalități de schimbare a societății?” (Quora)

Michael Laitman, în Quora: „Care sunt unele modalităţi de a schimba societatea?”

Înainte de a discuta despre modalitățile de schimbare a societății, ar trebui să ne întrebăm ce schimbări ar trebui să obțină societatea.

În epoca noastră, schimbarea necesară în societate este o schimbare de valori, care în loc să aprecieze dorinţele egoiste, să aibă mai mult succes individual, înstărire, celebritate și / sau să aibă putere, ar trebui să ne dorim o societate plină de sănătate, să fim fericiţi și încrezători în oameni, deci avem nevoie de valori de responsabilitate reciprocă, considerație, cooperare și conexiune pozitivă care să pătrundă în societate.

Pentru a ajunge la o astfel de schimbare de valori, nu putem implementa singuri această schimbare. Mai degrabă, avem nevoie de o influență externă pentru a permite această schimbare. Cu toate acestea, putem persevera pentru a ajunge la o astfel de schimbare și trebuie să înțelegem tendința generală a naturii de a ne conecta tot mai mult pentru ca acest lucru să se întâmple.

În afara percepției și senzației noastre, există o singură forță a naturii care acționează din iubirea absolută și care ia în considerare cu atenție fiecare detaliu al realității.

Aceasta a creat și a determinat evoluţia a multe straturi ale realității pe care le experimentăm, de la materia neînsuflețită, trecând prin viața plantelor și animalelor și, în final, până la noi, oamenii.

Prin urmare, pentru a permite o schimbare în societate, trebuie să invităm forța naturii care creează și susține toată viața, astfel încât să funcționeze asupra noastră și să ne ghideze schimbarea către un nou set de valori care ne aduc mai aproape de echilibrul cu natura.

Pur și simplu trebuie să obținem mai multă conștientizare despre modul în care natura funcționează, modul în care natura umană este o formă egoistă și egocentrică, care se opune atributului general al iubirii, darului și conexiunii naturii și cum, din polul negativ al creației, putem invita forța pozitivă în viața noastră, pentru a o lăsa să ne conecteze, să ne schimbăm valorile și, de asemenea, percepția și senzația realității integrale pe care o împărtășim în cele din urmă.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed