“Care sunt unele moduri în care tu sau masele pot fi manipulate pe internet?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Care sunt unele moduri în care tu sau masele pot fi manipulate pe internet?

În general, nu simțim că suntem manipulați prin internet. Cu toate acestea, există o monitorizare constantă a site-urilor pe care le vizităm, a dorințelor noastre și a sferelor noastre de interes. Desigur, vom vedea în continuare cum putem fi manipulați și folosiți printr-un astfel de mediu. Așa se întâmplă cu toate conduitele noastre, care devin utilizate în mod egoist pentru a ne face publicitate și a ne conduce în locuri în care cumpărăm produsele pe care ni le oferă.

Toate aceste funcționări ne conduc în cele din urmă să ne dăm seama de răul naturii noastre egoiste și de nevoia de a ne schimba egoismul. Dacă schimbăm ego-ul, inversându-l la forma altruistă opusă, atunci probleme precum manipularea prin Internet, precum și un vârtej de alte probleme pe care le experimentăm la scară personală, socială, economică și ecologică, vor dispărea ca și când nu ar fi existat niciodată .

Astfel, trebuie să ne concentrăm doar asupra schimbării naturii noastre de la egoism la altruism, de la o conexiune care este negativă la una care este pozitivă. O astfel de transformare este posibilă deoarece avem puterea, înțelepciunea și metoda de a avea impact asupra acestei schimbări. Aceasta este o înțelepciune și o metodă de conexiune, care a devenit recent dezvăluită lumii și prin ea, putem efectua cu adevărat schimbările necesare. Mai devreme sau mai târziu, omenirea va dezvălui această înțelepciune și o va folosi. Cu toate acestea, încercăm să accelerăm expansiunea sa în întreaga omenire, pentru ca lumea să sufere mai puțin.

Bazat pe o emisiune “Întrebări și răspunsuri” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman.. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed