Cartea Zohar – Un sistem de comunicare cu Lumea Superioară

963.1Cartea Zohar este un sistem. Cei zece cabaliști care au scris-o, prin includerea dintre ei, au cuprins lumea infinitului cu lumea noastră, în așa fel încât atunci când începem să citim Cartea Zohar, apăsăm butoanele și pornim de fapt acest sistem.

Adică nu citim doar ceea ce este tipărit. Cartea este aranjată în așa fel încât ceea ce este tipărit pe hârtie să ne afecteze în mod direct sufletele, partea noastră interioară, care ne este ascunsă.

Când o persoană începe să citească, nu simte nimic, dar activează acest sistem asupra sa, se integrează cu acesta și provoacă influența unei forțe superioare, care se manifestă în persoană în interiorul său – sufletul, care începe să iasă în afară.

Și apoi există contact între sufletul uman și lumina superioară și o persoană începe să simtă în aceasta lumea superioară, starea cea mai înaltă. Aceasta este extinderea cuiva în dimensiunea eternă, perfectă. Aceasta este ceea ce trebuie să realizăm în timp ce suntem în această lume, în această viață, pentru a ne ridica la nivelul următor al existenței.

Din emisiunea de pe KabTV “Puterea Cărţii Zohar” #2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: