Cât durează să atingi lumea superioară?

281.02Întrebare: Cât durează să atingi lumea superioară? La urma urmei, probabil că nu este ușor.

Răspuns: Cu toții punem această întrebare, deoarece în general acestea sunt nevoile noastre egoiste. Dar nu ne punem această întrebare atunci când ne uităm la un nou-născut. Știm că va dura cel puțin 18-20 de ani să se adapteze la această lume.

Și aici vorbim despre mutarea din lumea noastră în lumea superioară și adaptarea la ea. Adică vorbim de câțiva ani.

Astăzi este mult mai ușor și nu se întâmplă în același mod în care am trecut în timpul meu. Am parcurs etapele mele individual. Și astăzi lumea a devenit globală. De la sfârșitul anilor nouăzeci ai secolului al XX-lea, lumea s-a găsit interconectată.

Prin urmare, datorită influenței noastre reciproce și diseminării reciproce, totul se accelerează.

În zilele noastre, milioane de oameni din lume sunt implicați în dezvoltarea spirituală în cadrul organizației noastre și a altora. Cabala este deschisă tuturor. În sfârșit, oamenii încep să înțeleagă ce înseamnă. Înainte de asta, ei aveau o concepție greșită despre Cabala.

Astăzi, influențându-ne reciproc cu gândurile și proprietățile, ne ajutăm reciproc. Prin urmare, dezvoltarea spirituală a tuturor durează mult mai puțin timp decât zeci de ani, așa cum se făcea înainte.

Văd cum oamenii care vin acum la noi, atât tineri, cât și bătrâni, literalmente într-o perioadă scurtă de timp, intră într-un sentiment de spiritualitate. Încă din primele lecții este clar că o persoană înțelege deja despre ce se vorbește. Mi-au luat luni și ani și, în zilele noastre, un an mai târziu, o persoană este deja diferită.

Din „Puterea cărții Zohar” de la KabTV # 2

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: