“Ce ar trebui să fac pentru a mă schimba complet?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Ce ar trebui să fac pentru a mă schimba complet?

În primul rând, ar trebui să definim ce înseamnă să ne schimbăm pe noi înșine. Suntem alcătuiți din dorințe și putem schimba acele dorințe fie în relație cu noi înșine, fie în relație cu părțile minerale, vegetale, animale și umane ale naturii și toate acestea în legătură cu legile absolute ale naturii – legile iubirii, dăruirii și conexiunii. Adică, alegem ce fel de dorință dorim să folosim și la ce dorim să o raportăm.

Dacă dorim să ne folosim toate dorințele cu o intenție care este în echilibru cu legile naturii, de ex. cu o atitudine pozitivă față de întreaga natură minerală, vegetală, animală și mai ales față de oameni, atunci suntem pe cale să ne schimbăm nu numai pe noi înșine, dar făcând astfel este singurul mod în care putem schimba cu adevărat lumea.

Dacă începem să fim atenți la legile naturii, atunci simțim o mare forță care este deasupra forțelor noastre pământești. Putem lucra apoi în tandem cu acea forță, cerându-i să ne schimbe și în consecință începem să vedem cum lumea din jurul nostru se schimbă în conformitate cu schimbările pe care le invităm asupra noastră.

O astfel de schimbare este o transformare completă a noastră, deoarece intenția noastră înnăscută este una de primire pentru noi înșine și, schimbându-ne intenția în una de dăruire, trecem intenția noastră la opusul ei complet.

Bazat pe „ Stări Spirituale” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Michael Sanilevich pe 21 mai 2021.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed