Ce este măreția creatorului?

934În primul rând, trebuie să încerc să simt că nu există nimic înaintea mea decât această forță care aranjează fiecare moment al vieții mele.

Mă poate trezi în moduri opuse, mă poate face să mă simt cât de deconectat sunt de ea și de grupul de zece și mă poate îndepărta de tentațiile ieftine ale acestei lumi. Cu toate acestea, descriu această forță superioară din spatele a tot ceea ce se întâmplă și sunt mereu în căutare de conexiuni cu ea, indiferent de toate perturbările.

Cu cât sunt mai mari tulburările din spatele cărora îl revelez pe Creator, cu atât Creatorul devine mai important pentru mine. Tulburările mă ajută să depun mai multe eforturi pentru a-l detecta pe Creator, de parcă aș regla focalizarea cu un obiectiv și îl voi apropia pe Creator de mine. Cu cât perturbarea este mai mare, cu atât imaginea este mai neclară și cu atât mai mult efort este necesar pentru a detecta că Creatorul o face.

Se pare că Creatorul îmi umple lumea din ce în ce mai mult pentru că văd că El se joacă cu mine pretutindeni și mă încurcă din ce în ce mai abil până când întregul pământ se umple de slava Sa.

Lucrând împreună cu prietenii, construim un obiectiv, în centrul căruia, în punctul său central, îl dezvăluim pe Creator.

Din prima parte a lecției zilnice de cabala 22.01.2021, „Spargerea barierelor către spiritualitate”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed