“Ce este o gaură neagră? Cum putem să o înțelegem?” (Quora)

Michael Laitman, pe Quora: “Ce este o gaură neagră? Cum putem să o înțelegem?”

Ce știm despre găurile negre este că în interiorul lor timpul se oprește, legile fizice nu se aplică, iar câmpul lor gravitațional consumă totul, inclusiv lumina.

În lumea noastră noi trăim în trei dimensiuni: timp, spațiu și mișcare. Fiecare dintre aceste dimensiuni le condiționează pe celelalte.

Mintea umană nu poate înțelege nimic dincolo de aceste dimensiuni. Putem face măsurători, să primim rezultate și chiar să construim modele, însă în percepția limitată a noastră asupra realității din prezent suntem incapabili să punem împreună întreaga imagine.

De ce?

În conformitate cu legea echivalenței de formă, este așa pentru a înțelege că a ajunge la o natură diferită necesită obținerea calităților ei.

Aici ne poate ajuta înțelepciunea Cabala. Cabala ne oferă o oportunitate pentru a extinde granițele percepției noastre și pentru a primi un simț adițional cu care putem penetra necunoscutul. Atunci vom putea să percepem exact ceea ce este în interiorul unei găuri negre și cum observăm din acest punct.

Noi trăim sub viteza luminii. Dacă luăm în considerație universul, noi părem a fi foarte primitivi, ca fiind sub ceva înseamnă a fi complet conduși de ea, controlați de această lumină în care noi existăm și incapabili să realizăm o senzație independentă de-a noastră din această realitate.

Cu toate acestea, prin a deveni mai apropiați de calitățile luminii și ridicându-ne deasupra naturii noastre, noi vom căpăta atunci cunoașterea și senzația completă a universului nostru, inclusiv ceea ce noi percepem acum ca secrete ale găurilor negre.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: