Ce lecții ne pregătește natura?

293Suntem în etapa finală a corectării globale, numită ultima generație și, prin urmare, trebuie să ne trezim reciproc. În caz contrar, natura va crește presiunea asupra noastră zi de zi pentru a ne arăta că suntem într-un proces foarte grav și periculos.

Suntem răsfățați și nu înțelegem că o mică schimbare a naturii este suficientă pentru a începe să murim de foame, de căldură arzătoare și de inundații catastrofale.

Nu știm încă ce teste ne pregătește natura pentru a ne învăța câte puțin. Dacă ar fi fost pur și simplu să ne zdrobească, ar fi fost ușor de făcut. Dar Creatorul nu vrea asta. El face totul pentru a ne învăța.

Prin adversitate corporală, El ne ajută să descoperim prin ce schimbări interne ne putem ridica deasupra suferinței fizice. Construind o rețea spirituală de conexiuni deasupra a ceea ce se întâmplă la nivel corporal, ne vom trezi din ce în ce mai mult și vom dezvălui ceea ce se întâmplă în sistemul global.

Incendiile, inundațiile și căldura extremă sunt reacția naturii la ceea ce se întâmplă în relațiile dintre oameni. Și pentru a pune totul în ordine, este necesar doar să stabilim conexiuni corecte între noi. Cu cât ne unim mai mult, cu atât vom înmuia atitudinea Creatorului față de noi și vom manifesta aceleași forme într-un mod pozitiv.

În loc de inundații, vom obține multă apă pentru o utilizare benefică, în loc de incendii, vom primi căldură și chiar și virușii vor deveni utili. Putem face toate fenomenele favorabile. Totul depinde doar de atitudinea noastră față de natură.

Din prima parte a Lecţiei zilnice de Cabala 7/30/21, “Ibur (Impregnare) and Yenika (Alăptare)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: