Ce ne împiedică să ne punem planurile în aplicare?

3Astăzi, lumea a devenit de necontrolat și ne conduce către următoarea stare – atingerea unităţii noastre, adică lucrul care ne controlează de fapt. Anterior se presupune că ne controlam pe noi înșine; mintea ne era suficientă pentru asta pentru că eram indivizi. Dar când lumea s-a închis, nu ne mai putem controla, lumea nu mai acționează conform minții noastre.

Toate mișcările, planurile și deciziile noastre nu afectează natura. Nu putem sta, gândi, ajunge la o concluzie și pune în aplicare.

Chiar dacă o facem cu mare dificultate, tot nu reușim pentru că ceva interferează cu asta, o forță străină. Intervine între realizările și deciziile noastre și interferează cu noi. Acest lucru ne duce la nevoia de a descoperi ce controlează cu adevărat lumea, dacă nu noi.

Se mișcă lumea, se îndreaptă undeva? Da. Priviți ce se întâmplă cu clima, economia și orice altceva. Ni se pare că există o mare discordie, cea mai mare criză, care este în primul rând o criză de control. De fapt, aceasta nu este o criză. Totul merge conform planului. Dar pentru noi, se simte ca o criză pentru că nu înțelegem ce se întâmplă. De fapt, nu există probleme, trebuie doar să rezolvăm lucrurile.

Când vom rezolva totul, vom vedea că putem intra în acest lucru foarte lin și calm și vom simți și înțelege cum ne putem conecta cu guvernarea superioară. La urma urmei, dacă suntem izolați între noi la nivelul nostru, asta înseamnă că suntem controlați de mintea superioară, forța superioară, și cădem sub influența ei.

KabTV „Am primit un apel, Diferența dintre secolele 20 și 21” 202.11.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: