Ce ni se întâmplă?

În zilele noastre, oamenii trebuie să știe ce se întâmplă cu ei, pentru care motiv li se întâmplă asta și cum pot să schimbe situația.

De la o zi la alta, vedem accelerarea evenimentelor care ne apropie mai rapid de noile stări. Putem numai să detectăm această secvență în care o imperativă pedeapsă este aparent inerentă. Peste tot în lume asistăm la o creștere a anti-semitismului, focare de ură față de evrei, antagonismul împotriva statului Israel, și tot soiul de demonstrații. Diverse mass-media încearcă să deformeze faptele, fabricând știrile și analizele zilnice într-o lumină anti-Israel.

Vedem întreaga lume descoperind în asta o forță comună, un spirit care îmbibă atmosfera cu ură față de evrei și Israel. Când omul recunoaște această tendință generală care străbate lumea în câteva săptămâni, ne întrebăm firesc: cum este posibil să existe o astfel de reacție puternică la acest mic război, în comparație cu sutele de mii de oameni care au fost uciși în Siria, Irak, Ucraina, Africa, Afganistan, etc.?

Aici, într-adevăr, stă destinul final, și numai înțelepciunea secretă, știința Cabala este capabilă să explice ce se întâmplă cu noi și cum să acționeze corect în această situație.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: