Ce să cer Creatorului

Baal HaSulam, Scrisoarea nr. 27: „Dar mă rog Creatorului să te conducă pe calea adevărului, fiindcă vei fi mântuit de toate obstacolele de-a lungul drumului și că, Creatorul va reuși pentru tine tot ceea ce faci”.

Cât despre voi, trebuie să urmăriți meticulos căile pe care vi le-am stabilit în ceea ce privește mintea și inima, dorința și rugăciunile și, atunci, sigur Creatorul ne va face să reușim și, în curând, ne vom uni în trup și suflet, acum și în continuare.

Fiecare profesor își pregătește studenții pentru ceea ce scrie Baal HaSulam. Dar, din partea noastră va trebui să existe o cerere, iar o cerere este o rugăciune.

Eu cer constant să fiu conectat cu Creatorul, să simt acțiunile Sale în interiorul meu și ca noi toți să-L simțim pe El și acțiunile Sale referitoare la grupul de zece, referitoare la grup.

Îl rog să-mi arate un loc în acest grup de zece și unde să mă lase să simt includerea mea în ei, astfel încât El să Se reveleze între noi, ca umplând toate distanțele dintre noi.

Scopul final al cererii mele este ca El să ne conecteze și să ne umple pe deplin. Acest lucru are o importanță primordială. Astfel, treptat, omul stabilește o legătură cu grupul și cu Creatorul, până când ajunge la starea: „Eu, grupul și Creatorul suntem Unul”.

Din lecția de Cabala în limba rusă din 11.02.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: