Ce viitor vom alege?

Comentariu: Bill Gates spune că pandemia coronavirus ne-a dus cu douăzeci de ani în urmă, dacă nu mai mult. El de asemenea spune un alt lucru foarte interesant care nu se potrivește deloc cu ceea ce spui tu. Într-un interviu al New York Times “Cu toate acestea, dl. Gates a fost optimist că terenul pierdut va fi recuperat ‘în doi sau trei ani.’ Conductele de bani din turism, remitențe, împrumuturile Băncii Mondiale și alte surse ar începe să curgă din nou de îndată ce întreaga lume ar fi vaccinată, încheind pandemia; el se așteaptă să se realizeze până cândva în 2022.”

Asta înseamnă că vrea să restabilească trecutul.

Răspunsul meu: Ei bine, ce putem face? El este ca un copil mic confuz de toate calculele sale economice. Probabil de aceea a pierdut ceva bani sau poate invers, poate a făcut mai mulți bani.

Comentariu: Este un optimist și calmează lumea spunând că este posibil să ne întoarcem la starea în care am fost înainte, totuși tu spui că lumea nu va fi niciodată ceea ce a fost înainte.

Răspunsul meu: Niciodată.

Comentariu: Nu calmezi lumea.

Răspunsul meu: Nu! Eu spun lumii “lucrurile vor fi mult mai rele pentru noi.”

Întrebare: Poți să elaborezi asupra acestui lucru? Ce este atât de optimist în legătură cu asta? De ce trebuie să audă lumea asta?

Răspuns: Trebuie să audă că dacă nu se corectează pe ei înșiși și relațiile dintre ei, toți oamenii se vor simți rău. Toți oamenii se vor simți rău! Asta înseamnă că trebuie să ne corectăm pe noi înșine. Nu este niciun loc în care să scapi și nu este nicio altă alegere. Ce spun de este atât de rău?

Comentariu: Eu personal nu cred că este ceva rău în legătură cu asta, însă oamenii vor să se întoarcă la lumea în care am zburat și ne-am dus în vacanțe tot timpul și vizitat lumea.

Răspunsul meu: Poți să zbori oriunde vrei, dar nu vei putea să restabilești vechea lume în niciun fel.

Comentariu: Oamenii nu vor să șteargă lumea veche de banii lor.

Răspunsul meu: Știi, sunt filme în care o persoană părăsește un anumit loc, îl abandonează și apoi în doi sau trei ani totul acolo pur și simplu se dezintegrează, totul se destramă.

Întrebare: Deci tu crezi că aceasta este o gândire foarte superficială și gândirea corectă este că nu ne vom întoarce la trecut și trebuie să ne gândim la viitor?

Răspuns: Nu este nicio întoarcere înapoi! Arată-mi un eveniment istoric, un caz în care oamenii s-au întors înapoi. Nu există un asemenea lucru. Chiar dacă ei s-au întors după un război, după restaurare, a fost total diferit. Au fost orașe noi și relații noi!

Comentariu: Acesta este cel mai important lucru pentru tine, o relație nouă.

Răspunsul meu: Nu pentru mine. Este cel mai important lucru pentru natură și acesta este motivul pentru care natura ne pune în asemenea stări.

Întrebare: Nu este vorba despre turism, nici de orașe, nici de industrie, nici de mâncare, nimic, doar relații?

Răspuns: Este despre a aduce o persoană la starea de un întreg.

Întrebare: Este asta ceea ce vrea natura și va dobândi indiferent ce?

Răspuns: Desigur, iar noi alegem calea bună sau calea rea.

Întrebare: Poate natura să ne șoptească “Alege calea bună”?

Răspuns: Natura constant ne șoptește, dar nu vrem să auzim. Constant ne sugerează asa!

Întrebare: Asta înseamnă că nu auzim această voce a naturii?

Răspuns: Nu o auzim.

Comentariu: Ne auzim pe noi și doar țipăm “Du-ne înapoi. Nu vrem să trăim așa!”

Răspunsul meu: Acesta este singurul lucru pe care îl facem!

De pe KabTV “Știri cu Dr. Michael Laitman” 9/21/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: