Ce vrea Creatorul de la om?

Comentariu: Ne adresăm tot timpul Creatorului. Se spune că El reacționează chiar și la dorințele noastre egoiste.

Răspuns: Întregul sistem al universului este construit într-un mod în care nu ai nicio legătură cu nimeni, doar Forța Superioară care ne înconjoară, scaldă și umple totul. De aceea, oricare dintre aspirațiile și speranțele tale sunt totuși îndreptate către aceasta.

Dar, rugăciunea este adaptarea ta proprie la o relație personală cu El.

Întrebare: Există opt miliarde de oameni pe pământ și toți vor ceva. Unora le lipsesc hainele sau mâncarea, altora sănătatea, unii își doresc bani, iar alții vor cunoaștere. Și toată lumea apelează la această Forță la un moment dat, chiar și fără să știe. Și asta se numește rugăciune?

Răspuns: Desigur. Toate ființele create, inclusiv plantele, insectele mici, animalele, nu contează ce și cine, au o legătură absolută cu Creatorul, să nu mai vorbim de ființele umane. Dar trebuie să ajungem la o legătură conștientă cu Creatorul. El dorește ca noi să stabilim o relație conștientă cu El.

Întrebare: Dar, în esență, El simte toate dorințele noastre, nu-i așa?

Răspuns: Cu toții existăm în El, alipiți complet la El. Toate sentimentele, toate dorințele noastre, tot ceea ce facem, tot ceea ce se întâmplă, toate se află în El. Suntem în El.

KabTv „Fundamentele Cabalei” 01/04/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: