Cea mai înaltă formă de concurență este cooperarea

544Întrebare: Într-un tratat am dat peste un postulat: „Cea mai înaltă formă de concurență este cooperarea”. Credeți că este viabil pentru implementare?

Răspuns: Aceasta este cu siguranță o idee cabalistă uimitoare, deoarece competiția are loc în interiorul omului. El trebuie să se ridice deasupra sinelui său, deasupra egoismului propriu, pentru a se conecta cu ceilalți într-un întreg comun.

Apoi vom descoperi o mare forță comună între noi, care ne oferă oportunități total noi de implementare, de realizare. Vom vedea un spațiu diferit, posibilități diferite, deoarece, de exemplu, zece oameni care se conectează între ei se simt ca un întreg comun.

Psihologic au un sens complet diferit al stării, spațiului și interacțiunii lor. Se simt nu ca indivizi, ci ca unul. Dar toate acestea se bazează pe opoziția față de egoism.

Se pare că în partea de jos avem zece dorințe egoiste separate și deasupra lor există o dorință generală pozitivă, altruistă. Și cu ajutorul acestui sistem, începem să simțim un spațiu complet diferit.

Vedem natura ca globală și integrală, în toate conexiunile sale. Prin spațiu, putem vedea tot ce leagă toate părțile naturii.

Omul devine complet diferit. Nu mai este o mică particulă egoistică individuală, acum are un alt senzor de percepție. Acum vede lumea ca un sistem unificat. Bineînțeles, va începe să o studieze și să descopere legi complet noi ale comutării, legile guvernării.

KabTV „Videoconferința despre știința managementului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed