Cei bogaţi plâng

La ştiri (Bloomberg): „Cei mai bogaţi oameni ai lumii au pierdut 511 miliarde de dolari în 2018”, „Cei mai bogaţi oameni de pe Pământ au pierdut 511 miliarde de dolari în acest an, după ce câştigurile înregistrate din primul semestru au fost distruse de o succesiune de lovituri de vânzări la bursă”.

Comentariul meu: Adevărul este că ei trebuie să înţeleagă dacă au o oportunitate să împiedice progresul oamenilor. Cu cât le prezinţi mai mult oamenilor jucării noi pentru conexiunea reciprocă, pentru împlinirea lor, pentru orice informaţie, etc., cu atât mai mult vor deveni mai pretenţioşi şi selectivi.

Ei nu mai sunt interesaţi de Facebook, aşa cum este. Ei, pur şi simplu, nu se mai pot uita la reclame. Oamenii sunt atât de sătui de asta, încât nici măcar nu mai pot fi încredinţate copiilor.

Adică, tot ceea ce au făcut cei bogaţi în timpul ultimilor 20 de ani, începe să funcţioneze din ce în ce mai puţin. În ciuda sofisticărilor lor, se duce. Perioada acumulării egoiste va trebui să putrezească.

Umanitatea încă se dezvoltă. Prin urmare, eu văd că va veni un timp şi foarte rapid, când aceşti dolari pe care ei i-au strâns nu vor mai avea nicio valoare şi nu va mai fi nicio oportunitate pentru a câştiga bani.

Eu cred că oamenii se vor strădui, în general, pentru o simplitate crescută. Vor vrea să stea pe iarbă, să bea puţin, să guste ceva, să asculte muzică normală, păsările care ciripesc şi râsul copiilor care aleargă. Ei vor vrea ceva foarte apropiat şi plăcut inimii şi nu să-şi bată capul, creierul, sufletul şi sentimentele cu ceva foarte artificial.

Sper că așa va fi!

De pe KabTV „Ştiri cu Michael Laitman” 12/25/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed