Cel mai bun remediu pentru Coronavirus

Coronavirusul a devenit o problemă la scară globală pentru umanitate. Numărul de decese provocate de virusul care are originea în China și s-a răspândit în întreaga lume, a depășit deja 3.000 de oameni. Cum trebuie să ne raportăm la această problemă?

Întâmpinăm numeroase probleme pe calea dezvoltării noastre. Apar mereu noi virusuri și noi boli. Datorită încălzirii globale, pământul se evaporă și descoperim ceva nou în fiecare zi. Este posibil să asistăm la revenirea unor boli care au existat în trecutul îndepărtat, cu aproximativ 50.000 până la 100.000 de ani în urmă.

Nu știm de unde provin noii viruși, nu i-am mai întalnit până acum, deoarece umanitatea există pe această planetă în mod conștient doar de câteva mii de ani. De aceea, ne putem aștepta la manifestarea unui număr din ce în ce mai mare de noi virusuri și bacterii.

Înţelepciunea Cabala oferă un mijloc simplu de protecție: nu avem de ce să ne fie frică dacă ne unim între noi. Prin unitatea noastră, creăm un loc și forță care ucide toate virusurile. Încercați și veți vedea.

De exemplu, am organizat recent Convenția Mondială de Cabala, în inima Tel Avivului. La ea au participat peste 5.000 de persoane din 78 de țări. Am fost împreună pentru cele trei zile ale convenției principale, precum și înainte și după ea, timp de 10 zile în total. Și nimeni nu s-a îmbolnăvit, nici macar nu a racit.

Problema este că avem un vaccin: un agent dezinfectant special care elimină toți microbii – este unificarea noastră. Aceasta este forța naturii care acționează împotriva tuturor forțelor rele. Dacă oamenii vor să se unească, nu se tem de niciun virus, primesc un vaccin care ucide toate virusurile, atât spirituale cât și materiale.

Acesta este motivul pentru care nu am avut nicio îndoială cu privire la susținerea acestei convenții. Unii au sugerat anularea convenției sau cel puțin restricționarea accesului la persoanele care trebuie să evite adunările mari de frica infecțiilor diferite, adică mamele care alăptează sau persoanele cu boli cronice.

În orice caz, sunt sigur că o astfel de convenție nu prezintă niciun risc pentru sănătate. Avem remediul pentru toate virusurile, trebuie doar să învățăm cum să îl folosim și nu este simplu.

Oamenii trebuie să învețe cum să folosească conexiunea dintre ei, care poate elimina și dezinfecta toate infecțiile și pot ucide viruși care există la nivel biologic și, de asemenea, spiritual. Acest lucru poate părea mistic și ireal, dar tocmai conexiunea dintre oameni este remediul tuturor bolilor și problemelor. Pentru că unitatea noastră are loc la cel mai înalt nivel posibil în această lume.

Există patru niveluri ale naturii: mineral, vegetal, animal și uman. La nivelurile, vegetal și animal, natura există așa cum a fost creată, fără modificări. Dar la nivel uman, putem influența ceea ce se întâmplă. Dacă construim relații bune între noi, ne transmitem energie și forță unul celuilalt, astfel încât, este ca și cum ne vaccinăm de gânduri, probleme și relații rele.

Dar dacă nu corectăm relațiile dintre oameni, stimulăm proliferarea și manifestarea diferiților viruși și dezastre naturale: erupții vulcanice, tsunami, taifune ș.a. Totul depinde de relațiile dintre oameni, deoarece existăm la cel mai înalt nivel al naturii. De aceea, atitudinea noastră fie ucide natura, fie dimpotrivă, îi comandă să devină mai bună.

Din programul KabTV „Lumea: Epidemia Coronavirus” 3/3/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed