Cel mai înalt nivel de realizare

276.02Forța superioară gestionează întreaga natură, este natura însăși, deoarece Creatorul este natura. Mintea și inteligența sunt componenta Sa cea mai înaltă și El gestionează totul de la acest nivel.

Când spun că vreau să descopăr și să cunosc sensul vieții, sensul existenței mele, forța superioară care m-a creat și gestionează totul, înseamnă că vreau să ating mintea Creatorului, gândurile, capacitățile, intențiile, și planurile Sale. De asta am nevoie în viață.

Așadar, atingerea minții superioare este esențială pentru mine, pentru că altfel sunt sub controlul Său absolut. Pot să închid ochii, să avansez calm și să-L las să mă gestioneze așa în continuare, dar atunci nu voi putea participa la gestionarea vieții mele în niciun fel și nu voi putea să o schimb.

Scopul și planul atingerii minții superioare îmi permit să mă ridic la acest nivel, să intru în providența mea personală și să intervin în ceea ce face El cu mine. S-ar putea ca aceasta să fie de fapt ceea ce El dorește? Voi putea fi partenerul Său și să mă gestionez așa cum mă gestionează El. În sfârșit voi putea înțelege ce vrea El de la mine, de ce mă cheamă, de ce mă trage și mă împinge. În sfârșit voi putea înțelege atitudinea Sa față de mine.

Tot ceea ce experimentăm pe plan intern și extern este invocat de El și vreau să știu în ce scop și cum ar trebui să acționez. Aș putea fi capabil să mă percep pe mine, lumea, viața și alte obiective, totul, într-un mod complet diferit. Aș putea fi capabil să urc la nivelul infinit al eternității și alte oportunități speciale prin atingerea minții superioare. Adică atingerea gândului creației ar trebui să-mi rezolve toate problemele.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să tânjim după asta. Haideți să încercăm să dezvăluim ce putem dobândi și măsura în care ne putem schimba pe noi înșine și soarta noastră.

KabTV „Fundamentele Cabalei” 21.04.2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: