Cele trei stări ale creației

Există trei stări conform gândirii creației: starea inițială – Adam, a doua stare – ego-ul nostru individual și a treia stare, pe care trebuie să o atingem – ascensiunea de deasupra ego-ului nostru, în ciuda rețelei egoiste care ne împarte și se integrează în unitate între noi.

Pentru a ajunge la a treia stare, trebuie să înmulțim prima stare (dorința de a primi) de a doua stare (ego-ul nostru individual), astfel încât să avem o dorință egoistă uriașă.

Atunci trebuie să transformăm această dorință într-o conexiune între noi, astfel încât rețelele egoiste care ne împart să ne conecteze. Astfel, vom ajunge la a treia stare în care vom fi în totalitate. Acesta este atributul Creatorului și acesta este ceea ce trebuie să obținem.

Nimeni nu ne întreabă dacă acest lucru este necesar sau nu. Totul este programat astfel încât, în cele din urmă, vom atinge o dorință pentru un singur atribut, pentru dăruire. Atunci ni se va revela că suntem conectați între noi și plini de Creator.

Dacă răspândim aceste trei stări pe o cronologie, prima stare este începutul creației, a doua stare este corecția, iar a treia stare este sfârșitul creației.

Corecția este treptată, dacă socotim de la zero la 6.000 de ani. Astăzi suntem de fapt în ultima fază, în anul 5779, și au mai rămas aproximativ 221 de ani până la sfârșitul corecției.

Din „Fundamentele Cabalei” din KabTV, 16/09/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: