Cere de la grupul de zece

Întrebare: Care ar trebui să fie cererea la grupul de zece, în primul rând pentru a nu provoca rău? Când ar trebui să fie o rugăminte și când ar trebui să fie cerere?

Răspuns: Dacă cer unitate de la grupul meu de zece, chiar egoist, atunci pot fi inclus printre ei și, astfel, să primesc influență de la Creator. Funcționează! Încearcă!

Aici nu transcendem limitele dorințelor noastre egoiste, dar vedem că funcționează. Așa că, cereți conexiunea voastră egoistă în grupul de zece, indiferent de ce, dacă numai așa puteți exista în el, uitând de voi, înșivă și să simți în schimb grupul de zece. Asta-i tot, nu este nevoie de nimic altceva!

Ca urmare, vei începe să simți Creatorul în grupul de zece. Vei descoperi Kli-ul (vasul) și totul se va mișca din acel punct.

Întrebare: Cum să formulez o rugăminte astfel încât să nu fie manipulare, ci rugăminte?

Răspuns: Ai simțit la congres vreun fel de conexiune?

Remarcă: Da.

Comentariul meu: Pentru asta te străduiești! Aceasta este cererea ta! Nu vei putea mult timp să o formulezi. Mai târziu s-ar putea să nu ai formulări într-o formă senzorială, ci sub forma unei dorințe (Aviut), a unui ecran (Masah) și pentru primirea Luminii Reflectate (Ohr Hozer) etc., adică sub forma unor termeni complet diferiți: materiali și fizico-tehnici.

Din Lecția nr. 7 din Convenția mondială din Moldova, 8/09/17 – „Să adunăm toate stările referitoare la Creator”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: