Cheia pentru corectarea lumii

935Viața în lumea corporală ne oferă în mod constant probleme dificile, ne îndepărtează de spiritualitate și subminează importanța conexiunii cu prietenii. Dar într-o zi vom dezvălui cât de mult contribuie toată această spargere la corectare.

Toate stările pe care le descoperim ne sunt date doar de dragul acelor acțiuni pe care trebuie să le aranjam, să le combinăm și să le corectăm. Făcând acest lucru, în cele din urmă ne stabilim în chiar centrul creației, ca o forță care ridică rugăciunea și duce la corectare.

Cu cât Kli-ul era mai sus înainte de spargere, cu atât a căzut mai jos după aceasta. Prin urmare, atunci când corectăm Kelim-urile, începem cu cele mai ușoare și terminăm cu cele mai grele și facem ca întreaga creație să se miște în direcția opusă. Ceea ce a căzut, se ridică. Corectându-ne pe noi înșine în acest fel, corectăm întreaga creație.

Se pare că noi, oamenii, includem în noi toată natura minerală, vegetală și animală care există în creație, precum și toți oamenii. Dacă noi, cei mai mari egoiști, ne corectăm, atunci prin aceasta vor fi corectați toți restul oamenilor.

Oamenii care au primit dorința de a corecta dorința egoistă sunt responsabili pentru corectarea întregii lumi. La urma urmei, dacă ne corectăm, atunci această dorință de corectare va fi transmisă tuturor celorlalți. Avem cheia pentru a corecta lumea.

Prin stabilirea garanției reciproce între noi, vom contribui la stabilirea păcii mondiale. La urma urmei, dorința noastră de a ne conecta împreună în starea noastră, la gradul nostru de ultima generație, afectează toată realitatea, întreaga umanitate, întregul univers și toate galaxiile. Acest lucru aduce forțele naturii în echilibru la toate gradele și nivelurile și, desigur, ar trebui să vedem consecințele acestui echilibru al naturii.

Dacă ne conectăm la propriul nostru nivel, înseamnă că toate nivelurile de sub noi se vor conecta și prin aceleași forțe și aceleași relații ca și noi.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala 11.11.2022, „Arvut pe drumul spre Lișma

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed