“Cine a fost direct răspunzător pentru epidemia de SIDA / HIV cu care se confruntă astăzi Africa?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cine a fost direct răspunzător pentru epidemia de SIDA / HIV cu care se confruntă astăzi Africa?

Răspândirea SIDA în Africa este culpabilitatea țărilor dezvoltate, care au introdus cu forță cultura și valorilelor și prin aceasta, au corupt cultura naturală și dezvoltarea prin care ar fi trebuit să se dezvolte țările africane, precum și alte țări.

Națiunile europene au comis o mare nedreptate atunci când au încercat să-și impună cu forță valorile în alte țări ale lumii și prin urmare, le-au separat de propriile tradiții și de evoluția și dezvoltarea lor naturală.

Acesta este motivul pentru care au provocat astfel de condiții în care se dezvoltă SIDA, foametea, inegalitatea și dictatura, caracteristice țărilor lumii a treia de astăzi.

De aceea cred că ajutând țările să revină la natura lor, la dezvoltarea lor naturală, putem ajunge la o dezvoltare favorabilă și armonioasă între toate națiunile, țările și umanitatea în ansamblu, într-un mod pozitiv și egal. Nu înseamnă că țările în sine ar trebui să fie egale, ci fiecare ar trebui să aibă o șansă egală de a se dezvolta favorabil, fiecare națiune în funcție de natura sa. Acesta este modul în care am putea ajunge la armonie globală și, în acest proces, vom vedea scăzând astfel de boli și epidemii precum SIDA.

Bazat pe emisiunea “ Întrebări și răspunsuri” cu Cabalistul  dr. Michael Laitman la 9 septembrie 2006. Scris / editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: