Cine este Rabash?

Astăzi, în ziua care comemorăm aniversarea morții profesorului nostru, cabalistul Rabin Baruch Shalom Ashlag, Rabash, nu ne adâncim în amintiri. Nu punem un accent special pe datele aniversării morții, așa cum este obișnuit printre cei care sunt departe de adevăr. Ne raportăm pur și simplu la astfel de zile ca semne pentru a ne conecta și a fi in adeziune mai mult sau, cel puțin, să ne apropiem de rădăcina noastră.

De ce? Pentru că, cine este cu adevărat Rabash? Rabash este o anumită măsură a revelației Creatorului față de noi.

Am dori să exprimăm recunoștința noastră către Creator pentru Rabash. El ne-a trimis un mesager prin care ni s-a oferit ocazia să ne apropiem de Creator, să ne corectăm și să ne ajustăm în echivalență de formă cu forța superioară.

Așa ne conectăm noi la Rabash și la Creator.

Rabash este un grad între noi și Creator. Primim totul prin Rabash, întreaga lui ascensiune spirituală. Fiecare persoană este creată și există prin prietenii și profesorii săi, dar Rabash apare cu adevărat ca un sistem. El ne dezvăluie o formă de legătură cu Creatorul, prin care ne dăm seama cu adevărat de noi, înșine și ne apropiem de adevăr.

În primul rând, trebuie să ne descriem acea imagine, că nu avem de-a face cu externalități, adică cu obiceiurile și comportamentele unei persoane. În primul rând, trebuie să vedem această revelare specifică a Creatorului față de noi, prin care Creatorul s-a dezvăluit în această manieră specifică.

Prin urmare, cu cât îl apreciem pe Rabash, cu atât ajungem mai aproape de Creator.

Apreciem acel grad de revelare pe care El l-a făcut pentru noi, prin această forță superioară specială numită „Rabash”. A devenit important pentru noi. S-a conectat și ne-a apropiat de Creator.

În această zi, vom citi extrase care discută despre acest subiect. De asemenea, vom încerca să ne calibrăm cu exactitate la acea formă, care a fost dezvăluită în exteriorul ei într-o anumită măsură și ulterior a fost ascunsă, adică a plecat.

Mai mult, în ciuda plecării, a purificării sale, trebuie să ne înălțăm noi, înșine – să ne purificăm prin noi, înșine, ajungând la o conexiune cu acea rădăcină spirituală unică și să vedem gradul nostru superior în ea. Prin stabilirea unei astfel de conexiuni cu gradul nostru superior, putem progresa în continuare către Creator.

Bazat pe lecția cu tema „Ziua Memorială pentru Rav Baruch Shalom Halevi Ashlag (Rabash)” – 3 octombrie 2019

Material asemănător:

Lecţie pe tema “Ziua Memorială pentru Rav Baruch Shalom Halevi Ashlag (Rabash)” – Oct. 3, 2019

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: