“Cine sunt manageri mai buni: bărbații sau femeile?” (Quora)

Michael Laitman, pe Quora: “Cine sunt manageri mai buni: bărbații sau femeile?”

Este o vorba care susține, bărbații schimbă lumea în timp ce femeile o îmbunătățesc.

Femeile într-adevăr organizează planeta. Înclinația naturală a unei femei este să facă totul la fel de calm și confortabil ca și cum este acasă.

Este diferit pentru bărbați.

Bărbații au nevoie de recunoașterea oficială a puterii lor. Este mai intrinsec pentru bărbați să forțeze granițele, să inducă schimbări și uneori să se angajeze în metode extreme.

Femeile, de regula lucrează diferit. În termeni ai dorinței feminine pentru stabilitate, femeile sunt mai potrivite pentru a conduce lumea. Cu toate acestea, dacă vrem să ajungem la dezvoltarea echilibrată și continuă, atât bărbații cât și femeile ar trebui să se angajeze în management.

Echilibrul perfect dintre două abordări diferite poate fi observat într-o familie unde soția comandă într-o manieră indirectă, iar soțul îndeplinește comenzile. Asta este ceea ce este spus în Tora: “Indiferent ce îți spune Sara, fă așa cum spune ea” (Gen. 21:12).

În măsură în care sunt îngrijorat, eu aș pune femei în toate posturile de conducere, chiar și în armată, cu excepția execuției grea a armatei. Totuși, în condițiile noastre prezente, totul depinde de nevoile mediului. Dacă este o înțelegere că pentru un scop particular, fie un bărbat sau o femeie manager este de preferat, atunci mediul aduce o asemenea nevoie la îndeplinire.

O întrebare care înconjoară întrebarea despre cine sunt manageri mai buni, bărbații sau femeile: putem să facem locul de muncă să funcționeze precum o familie perfect echilibrată?

Ar fi complicat pentru echipele mixte de astăzi. Pentru a funcționa, avem nevoie de un grup de oameni înțelepți care înțeleg natura bărbaților și a femeilor și care pot ghida echipele cum să depășească relațiile lor personale de gen, ca ei să poată lucra nici ca bărbați, nici ca femei, ci în conformitate cu o linie de mijloc pentru un scop comun.

Linia de mijloc este cooperare cea mai eficientă și corectă dintre forțele masculine și feminine. De asemenea, munca în linia de mijloc nu este o execuție care se face o singură dată. Este un proces continuu la care noi trebuie să lucrăm constant.

Grupul angajaților vor avea nevoie de una sau două persoane, sau chiar și mai bine, de un cuplu desemnat care va menține constant echilibrul dintre abordările masculine și feminine în relațiile de grup.

Realizând natura atât a bărbaților cât și a femeilor, potrivindu-i într-o linie de mijloc perfectă unde femeile rămân femei și bărbații rămân bărbați, însă ei se ridică împreună deasupra calităților lor naturale, însemnând construirea unei construcții sociale echilibrate complet nouă.

Prin urmare, noi nu avem nicio nevoie să măsurăm dacă bărbații sau femeile sunt manageri mai buni, ci ar trebui să învățăm cum să creăm linia de mijloc alegând o combinație corectă a acțiunilor noastre.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed