Cipul pentru creier al lui Elon Musk

273.01La știri (Reuters): „Startupul de cipuri cerebrale al antreprenorului miliardar Elon Musk a lansat vineri imagini care par să arate o maimuță jucând un joc video simplu după ce a primit implanturi ale noii tehnologii.

„Videoclipul de 3 minute de la Neuralink îl arată pe Pager, un macac masculin, cu jetoane încorporate pe fiecare parte a creierului său, jucând „Mind Pong”. Deși a fost antrenat să mute un joystick, acum este deconectat. El controlează maneta pur și simplu gândindu-se la mișcarea mâinii în sus sau în jos.

„Primul produs @Neuralink va permite unei persoane paralizate să folosească un smartphone cu mintea, mai repede decât cineva care folosește degetele”, a scris Musk joi, pe Twitter.

„Versiunile ulterioare vor fi capabile să devieze semnalele, de la conexiunile neuronale din creier către conexiunile neuronale din grupurile de neuroni motorii / senzoriali ai corpului, permițând astfel de exemplu paraplegicilor, să meargă din nou. Dispozitivul este implantat în pielea craniului și se încarcă fără fir, astfel încât să arătați și să vă simțiți complet normali”.

Oamenii au învățat deja să efectueze tot felul de transplanturi de organe. Și acum, dintr-o dată, pătrundem în gând. Poate la urma urmei va fi posibil să ne infiltrăm cumva, să ne apropiem de „eu-ul” unei persoane pentru a opri războaiele și ura?

Răspunsul meu: Nu. Asta nu se va întâmpla.

Comentariu: Ei bine, uită-te la câtă suferință există în lume!

Răspunsul meu: Așa trebuie să fie. Suferința se corectează.

Întrebare: Deci, nu va fi posibil să depășim astfel de schimbări fizice?

Răspuns: Nu. Numai dacă persoana decide singură că ar trebui să se corecteze.

Întrebare: De unde vine această decizie? Poate fi implantată cumva unei persoane?

Răspuns: Din bunul simț de bază, atunci când cineva se uită la sine și spune: „Sunt făcut dintr-o dorință care este pur și simplu o dorință de a mă bucura și trebuie să decid dacă pot să o împlinesc sau dacă am nevoie de un fel de contracarare”.

Întrebare:: Dar de ce?

Răspuns: El este o singură persoană. Dar există o altă persoană, o a treia și o a patra, și așa mai departe, care nu doresc lucrurile așa cum le face prima.

Întrebare: Deci, pentru a se bucura de ceva, trebuie să îi subjuge?

Răspuns: Desigur.

Întrebare: Dar ei nu vor să fie subjugați! Cum se poate bucura atunci?

Răspuns: Nu poate. Înseamnă că trebuie să-i distrugă.

Întrebare: Ați subliniat această secvență chiar acum. Atunci persoana ajunge să-și dea seama că alții nu vor să meargă împreună ea, cu ceea ce vrea, așa că acum trebuie să folosească arme, mitraliere, nu?

Răspuns: Orice are la dispoziție.

Comentariu: Exact. Exact ceea ce oamenii acumulează din ce în ce mai mult în zilele noastre.

Răspunsul meu: Da.

Întrebare: În ce moment va atinge o fundătură și va spune: „Nu mai pot continua așa!”?

Răspuns: Când suferința îl învață că suferința este mai mare decât plăcerea.

Întrebare: În ce moment se întâmplă acest lucru?

Răspuns: Să spunem că vin copiii săi la el și îi spun: „Vrem să faci lucrurile diferit, altfel nu vrem să mai avem nimic de-a face cu tine”.

Acest lucru pune o problemă. Trebuie să trecem asta la un alt plan, în care își dă seama că nu poate continua să trăiască în intențiile, acțiunile sale, bucurându-se doar pentru sine, că pierde cu adevărat în asta.

Întrebare: Deci, spuneți că atunci când cei mai apropiați lui, copiii săi, îi vor spune: „Acest lucru ne face să ne simțim foarte rău”, nu?

Răspuns: Când va simți că pierde cu adevărat mai mult decât din orice câștig egoist.

Întrebare: Adică, câștigă ceva egoist și chiar în acel moment pierde mult mai mult decât câștigă, nu? Copiii săi, cei dragi, rude și așa mai departe. Toată lumea se îndepărtează de el.

Răspuns: Da.

Întrebare:: Acesta este un bun exemplu. Dar cum poate simți o persoană în acest fel? Rănește mai ales străini.

Răspuns: Dacă copiii lui îi spun: „Dacă rănești pe cineva, atunci știi că în această măsură te vom respinge, ne vom îndepărta de tine. Vei rămâne singur și nimeni nu va dori să aibă nimic de-a face cu tine”.

Comentariu: Deci, la un moment dat, o persoană care trăiește egoist își dă seama brusc că fiecare acțiune egoistă pe care o face produce o pierdere și mai mare. Ceva foarte apropiat și drag lui va fi pierdut din ce în ce mai mult și mai mult. Viața trece.

Răspunsul meu: Da. Trebuie să ajungem la ceva care îi este foarte drag în viață.

Comentariu: Că fiecare picătură din plăcerea lui egoistă pentru sine ucide pe cineva foarte drag lui.

Răspunsul meu: Da.

Întrebare: Ce concluzie putem trage din aceasta?

Răspuns: Concluzia este foarte simplă. Trebuie să educăm generația mai tânără și ei își vor forța părinții și părinții se vor schimbe. Nu există nici o altă cale.

Comentariu: Deci, acești tineri, copii și nepoți, vor veni la părinții lor și vor spune: „În felul în care trăiești, ne ucizi. Nu vom fi acolo pentru tine”.

Răspunsul meu: Da. Dacă doriți să creați o lume în care să trăim, atunci sa ştiţi că simțim că distrugeți această lume.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 4/22/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: