“Ciucuri la cele patru colțuri ale hainei”

Tora, Deuteronomul: 22:12: Să faci ciucuri la cele patru colțuri ale hainei cu care te vei înveli.

Orice haină ar trebui să se termine cu patru ciucuri, care simbolizează patru calități ale dorinței: Hochma, Bina, Zeir Anpin și Malchut. Terminațiile cu ciucuri neapărat trebuie să fie legate într-un anume mod și care înseamnă restricția.

Asta înseamnă că tu, într-o anumită măsură, restricționezi fiecare dorință, pentru ca. Apoi, să le poți folosi deja cu direcția spre dăruire. Nu poți face nimic cu o dorință nerestricționată. Trebuie să se termine undeva, să aibă o restricție, un ecran și Lumina Refelectată.

De exemplu, o sticlă are propria formă. În mod similar, o dorință are propria formă dacă o restricționezi prin noduri. Cei patru ciucuri nu ar trebui să fie doar la haine, ci de asemenea și pe păturile pe care le folosim în timpul zilei când dormim, deoarece în modul acesta este considerată o haină. Prin urmare, este necesar să legi noduri la cele patru colțuri ale păturii.

Conform cu Tora, există proprietățile noastre de bază interioare, apoi sufletul, corpul, hainele și după aceea lumea externă. Haina reprezintă dorințele exterioare care pot fi atrase gradual și corectate, așa încât să fie legate de tine precum corpul tău. Studiem acest lucru în scrierile lui Ari.

Legile spirituale lucrează numai pentru corecția majorității dorințelor interioare și exterioare și sunt construite pe diferite restricții, pentru a fi posibilă muncă graduală a tuturor dorințelor și pentru a umple sufletul corectat cu Lumina Superoară.

Din KabTV “Secreltele Cartii Eterne” 9/28/16

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: