Condiția prealabilă pentru Revelația scânteii de lumină

528.02Dacă ne acordăm corect cu prietenii noștri și creăm un substrat din două calități opuse, un loc în care aceste calități vor fi conectate între ele, atunci o a treia calitate, numită Creatorul sau linia de mijloc, se va manifesta în ea.

Altfel, El nu există și linia de mijloc nu există. Nu este nimeni pe care să-l alunge afară; nu există ceva pe care să le cauți în jurul tău, sau undeva în stele, sau sub pământ. Nu există nimic care să deseneze imagini. Numai conexiunea noastră corectă îl va manifesta pe Creator. Îl vom găsi noi înșine și vom crea această condiție și această calitate între noi. Altfel, El nu este nicăieri.

Când urmați o astfel de metodă, sfințenia apare doar în relațiile noastre corecte unii cu alții deasupra egoismului care este într-adevăr creat în cel mai corect mod, astfel încât din el să construim o atitudine corectă unul față de celălalt, care se numește Creator.

Drept urmare, omul devine Adam, asemănător acestei calități și Îl simte în sine. Și faptul că o astfel de calitate apare la oameni chiar și la începutul conexiunii lor corecte, un astfel de spirit interior, aceasta este condiția prealabilă pentru cea mai mică lumină pe care trebuie să o dezvăluim.

Asta facem. Aceasta este Cabala, care este deschisă tuturor.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: