Conexiunea corectă între bărbați și femei

917.01Legătura corectă între bărbați și femei înseamnă că o femeie îi oferă unui bărbat dorința ei și un bărbat o poate împlini corect.

Când creează o familie împreună, partea feminină, dorința de a crea, gestiona și continua cursa, provoacă nevoia de acțiune în bărbat. La fel este și în spiritualitate; partea feminina, alipindu-se de masculin, îi oferă acestuia posibilitatea de a merge înainte, pentru ca doar pentru asta este dispus sa muncească și să facă ceva.

În lumea noastră, acest lucru se întâmplă în forme ușor egoiste și deformate. Dar dacă nu ar fi fost femeile, atunci bărbații ar fi jucat jocuri toată viața sau s-ar fi jucat de-a războiul, nimic altceva. Și datorită femeilor, lumea merge cumva înainte, mai rațional.

Prin urmare, nu este nevoie să ne plângem nici de bărbați, nici de femei sau să-i acuzi pe bărbați că vor o parte externă, animalică la o femeie, în timp ce femeia caută încredere, un viitor și așa ceva la un bărbat. Aceste relații dintre ei provin din natură.

Biologii, geneticienii și psihologii vorbesc despre asta. Adică partea feminină este mai rațională, şi partea masculină este mai deconectată de viață, iar echilibrul lor corect este posibil doar dacă înțelegem Cabala.

Din KabTV “Prim-plan.Centauri” 1/15/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed