Conexiunea de transmitere spirituală

961.2Întrebare: Aveţi o anumită funcție, sunteţi o verigă de transmitere spirituală. Ce se întâmplă dacă această legătură fizică dintre dvs. și studenții dvs. este întreruptă? Sunteți un link fără de care ei nu se pot descurca.

Răspuns: Nu există „nu se poate”. Se va intampla! Principalul lucru este conexiunea dintre voi. Dacă aveți conexiunea corectă între voi, veți continua totul corect și bine. Principalul lucru pentru mine este să vă conduc la asta.

Nu cred că va exista o singură persoană care să conducă Academia Mondială de Cabala sau  Academia Mondială de Conexiune Integrală, Creşteree și Educație. Această funcție va fi asumată de consiliul de conducere spiritual, fizic.

Dacă rămâneți împreună, veți găsi întotdeauna pasul corect înainte în conexiunea corectă dintre voi. Și voi fi mereu cu voi, doar puțin ascuns.

Desigur, este mai ușor pentru o persoană să se direcţioneze pentru că este un student al lui Rabash, așa că știe mai multe și așa mai departe. Așa că trebuie să-i forțezi pe prietenii care alcătuiesc consiliul de administrație să fie uniți corect, apoi, din această conexiune, ei vor trage tot ce le trebuie pentru calea cea dreaptă care urmează: rațiune, dorință și direcție. Atunci îi poți asculta.

În niciun caz nu ar trebui să te împotriveşti! Stau în spatele lor pe ascuns, așa cum sunt acum în contact cu Rabash. Și deși mai devreme sau mai târziu, voi dispărea din ochii tăi, voi rămâne totuși în conexiune cu tine prin acești zece oameni, așa cum Rabaș este în conexiune cu mine și prin mine, de fapt în conexiune cu tine.

Întrebare: De ce atunci când vă amintiţi de Rabash, sunteţi cuprins de emoție?

Răspuns: Pentru că vorbesc despre persoana cea mai dragă mie. Este natural.

Comentariu: Dar dacă sunteţi în conexiune cu el, nu ar trebui să fiţi emoțional.

Răspunsul meu: Cum așa? Dacă sunt lângă el și dintr-o dată, sunt cuprins de emoție? Acest lucru nu este diferit, nu contează unde te afli.

KabTV “Am primit un apel. Conexiunea de transmitere spirituală” 8/13/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: