Conform legilor spirituale

947Evreii sunt oamenii care au părăsit Babilonul antic, au adoptat metoda cabalistă de existență și s-au stabilit conform acestei metode.

Romanii și grecii sunt părți ale Babilonului care au luat o cale diferită și s-au stabilit conform egoismului lor. Acest lucru este descris în cărțile istoricului Flavius ​​Josephus care a trăit în Roma și a scris Antichități ale evreilor.

Roma s-a dezvoltat absolut materialist, în total contrast cu Ierusalimul, deoarece evreii trăiau după anumite legi care au fost stabilite originar de la Avraam.

Ei au fost învățați cum să se comporte în oraș, în familie și în cercul lor, precum și cum să respecte cu strictețe codul care vizează egalitatea, respectul pentru fiecare individ și dezvoltarea lui. Nu era nicio diferență între fiul unui om sărac și fiul unui bogat. Fiecare a primit aceeași educație.

Nu exista așa ceva ca o fată dintr-o familie săracă, fără zestre, să nu se poată căsători. Aceasta a fost întotdeauna preocuparea întregii comunități sau oraș. Nici o fată, nici săracă, nici bogată, nu a rămas necăsătorită.

Toate acestea au fost precizate în legi și au fost realizate foarte clar, deoarece acestea sunt legi spirituale care vorbesc despre o societate maxim corectată.

Regele trebuia să dea socoteală poporului său. În Psalmi, regele David pare să strige către Creator: „Uite ce am de făcut ca rege: judecă și participă la toate confruntările. Sunt obligat, obligat, obligat…”.

Rădăcinile acestei ideologii își au originea în spiritual, unde toți sunt egali și interconectați și fiecare determină complet poziția și condiția celuilalt.

Prin urmare, nu există mic și nu există mare, totul este un cerc, o minge.

KabTV „Prim-plan. Formula Creatorului” 18/07/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed