Conform planului superior

Rabash, Scrierile Sociale, “În ceea ce priveşte iubirea de prieteni”: Care este motivul pentru care am ales în mod specific aceşti prieteni, de ce m-au ales prietenii?

Pe de-o parte, noi am ajuns împreună accidental, deoarece am căutat scopul vieţii, posibilitatea de a înţelege existenţa şi suntem ghidaţi de scopul nostru comun.

Pe de altă parte, totul se întâmplă de Sus. Aşa cum înţelegem mai târziu, planul superior este cel care ne-a condus să fim împreună. Ne uneşte şi ne aduce mai aproape între noi, în ciuda faptului că suntem egoişti, în mod special aceia care studiază Cabala. Aceştia sunt oameni care nu au fost niciodată atraşi cu adevărat între ei sau de alţii, toţi s-au simţit pe ei ca persoane individuale.

Aşadar, atunci când ei vin împreună au o sarcină specială: să arate dragostea între ei, să organizeze mese şi diferite activităţi împreună şi aşa mai departe. În general, asta nu este pentru ei, deoarece un asemenea comportament este contrar naturii lor. Însă, ei trebuie să facă asta, pentru a deveni mai apropiaţi între ei.

Din emisiunea de pe KabTV “Ultima Generaţie” 1/18/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed