Corectarea lui Korach și a congregației sale

„Numeri”, Tora, 16:18 – 16:19: Fiecare om și-a luat candela, au pus foc în ea, au pus tămâie, și au stat la ușa cortului întânirii dintre Moise și Aaron.

Și Korah a adunat toată congregația împotriva lor la ușa cortului întâlnirii; și slava Domnului s-a arătat întregii adunări.
„Și slava Domnului s-a arătat întregii adunări” se referă la o ascensiune spirituală. Atunci când o persoană ridică MAN (rugăciune) și vrea să fie pe deplin în legătură numai cu atributule iubirii și daruirii, se spune ca oferă tămâie, care simbolizează ascensiunea dorințelor noastre în sus.

Atributele Korach și Moise și cele 250 dorințele care le însoțesc, urcă în sus în MAN la nivelul următor.

Acest nivel următor este Creatorul în raport cu nivelul anterior al ființei create. In aceasta este dezvăluit dacă avea dreptate Moise sau Korach. Alegerea se face cu ajutorul Luminii Superioare, atributul superior care este dezvăluit la acest nivel.

Moise, Korach, și toate cele 250 de persoane din congregație se anulează în totalitate, ceea ce înseamnă că toate aceste atribute sunt incluse în nivelul următor, caz în care este găsită și soluția la problema -aceste două atribute sunt mai aproape de nivelul actual și fundamentează modul în care se poate urca la acest nivel.

Atunci este văzut atributul DIN (judecată), acesta îl ucide pe Korach și congregația sa. Aceasta este corectarea lor! Toate celelalte atribute se dispersează în liniște la locurile lor și evoluția continuă.

Din KabTV „Secretele din Cartea Eternă” 5/20/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: