Corectarea lumii depinde de femei

632.3Femeile joacă un rol foarte important în corectarea lumii. La urma urmei, această lume există doar datorită femeilor. O femeie este o casă, cumpărături și gospodărie. O femeie dă naștere copiilor și, de asemenea, îi crește, educă și are grijă de ei.

Toată lumea înțelege perfect cum ar arăta un bărbat dacă nu ar exista o femeie lângă el; ar arăta ca un băiat care este mereu nespălat, dezorganizat și neconcentrat.

O femeie este o creatură atât de specială în lume care îi aduce ordine și menține această ordine. Niciun bărbat nu o poate înlocui în asta, deoarece așa funcționează această lume. În iudaism, o femeie este numită „casă”. Prin urmare, este datoria femeii să pună ordine în viață în fiecare casă, în fiecare sat, în fiecare oraș și în fiecare țară. Totul este în mâinile voastre și fiecare bărbat și fiecare femeie ar trebui să participe la această lucrare.

O femeie este numită „casă” pentru că soțul ei în cele din urmă face ceea ce îi cere acasă. Se pare că lumea este condusă de femei. Numai că nu vor să o declare cu voce tare pentru că natura unei femei este de așa fel încât îi place să rămână modestă în umbră și nu vrea să-și asume responsabilitatea.

Pentru a schimba această lume în bine, femeile trebuie să devină mai feminine, iar atunci bărbații le vor asculta. Un bărbat iubește când o femeie este blândă, tăcută și îl ascultă mai mult decât pe cineva care este nepoliticos și pretențios. Dar femeile știu bine când să strige la soț și când să plângă, așa că ele conduc cu aceste două vâsle nava familiei pe linia de mijloc.

Femeile ar trebui să înțeleagă că depinde doar de ele să putem face această lume mai bună și mai stabilă. Se spune că „poporul lui Israel a ieșit din Egipt (din sclavie) în virtutea femeilor drepte”. O femeie dreaptă este cea care știe ce este dreptatea, care este scopul și cum să stabilească relația corectă cu soțul ei, precum și cu toate femeile și toți bărbații din lume, astfel încât să existe un spirit de garanție reciprocă în lume. Acesta este un lucru grozav.

Dacă femeile realizează că de ele depinde corectarea supremă a lumii și își asumă această misiune, atunci toată lumea le va urma, iar noi vom reuși. Fiecare bărbat își amintește că atunci când era copil, a fost crescut de femei: mama lui, bunica, sora mai mare, profesoara de grădiniță, profesoara de școală etc. Deci, de ce să nu continuăm această îngrijire corectă, amabilă și devotată. Este necesar să conectăm puterea feminină la guvernarea lumii și în această formă ne vom apropia cu siguranță de o viață bună.

Problema este că le învățăm pe femei cum să devină femei de afaceri. Totuși, sarcina unei femei, ca într-o familie, este să aibă grijă de un bărbat și să-l sprijine. Fără sprijin înțelept, bărbații vor crește ca niște huligani, precum copiii străzii. Este exact ceea ce vedem astăzi în lume.

Cu toate acestea, cu sprijinul corect al unei femei care știe să se comporte și continuă să fie un educator și un profesor inteligent pentru un bărbat, bărbații buni cresc din bărbați, și devin sensibili și respectuoși cu femeile. Este nevoie de timp și de multă muncă reciprocă între bărbați și femei pentru ca bărbații să realizeze că este necesar să coopereze cu femeile și de asemenea, să le lase să iasă în prim-plan.

Femeile ar trebui să înțeleagă că nu se pot ascunde în spatele bărbaților; trebuie să se comporte la fel ca acasă, unde o femeie preia întreaga gospodărie: curăță, gătește și spală.

Acest mod de viață familial ar trebui extins la întreg spațiul din afara zidurilor casei, iar atunci va trebui să alăturăm bărbații acestei munci. La urma urmei, în loc de simplă spălare, vom avea nevoie de o fabrică de spălătorie, iar în loc de simplu gătit în bucătărie, de o fabrică de procesare a alimentelor, unde lucrează mulți bărbați și femei. Aceasta este o scară complet diferită și este viitorul.

KabTV “Conversaţie cu jurnaliştii” 15.11.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: