Corecteaza-te pe tine si vei vedea adevarul

Intrebare: Ce trebuie sa fac in mod practic, in timpul procesului de corectare?

Raspunsul meu: Trebuie sa ne dam seama ca starea noastra prezenta este rezultatul spargerii calitatii de daruire din noi si a exilului din senzatia de Loc Spiritual – Creator.

Aceasta s-a intamplat din cauza pierderii calitatii de daruire. Din cauza sfaramarii si a exilului, noi ne uram reciproc si totusi depindem unul de altul. Din cauza acestei interdependente, eu nu pot cere corectarea numai pentru mine, ci pentru, si impreuna cu toti ceilalti. Eu trebuie sa doresc corectarea relatiilor dintre toti oamenii.

Trebuie sa intelegem esenta includerii noastre mutuale, unul in celalalt. Nimeni nu este o persoana independenta. Dar pentu a vedea acest adevar trebuie sa ne corectam senzatiile. Noi trebuie sa cerem aceasta de la Lumina Superioara, fiindca numai ea ne poate ajuta sa obtinem viziunea care sa ne arate tabloul real.

Din cauza escaladarii problemelor, astazi, omenirea trebuie sa reveleze ca este un Vas spart si trebuie sa se reuneasca. Aceasta necesita descoperirea componentelor acestei stari: Muntele Sinai-al Urii, pe de o parte si importanta scopului – conectarea la Creator – pe de alta parte.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed