Coronavirusul ne-a încolțit

288.2Creatorul ne-a trimis o epidemie lovind întreaga lume. Din nou, trebuie să declarăm carantină și să închidem oamenii acasă. Creatorul vrea ca noi să stăm acasă și să ne gândim cum să schimbăm conexiunea dintre noi de la cea rea la una bună.

Este ca un tată care își pedepsește fiul punându-l într-un colț pentru a se gândi la pentru ce a fost pedepsit. Și noi, ca acel copil, stăm în acest colț, fără să ne gândim la nimic, așteptând doar să se termine totul și să fim eliberați. Așa ne amăgește egoismul de obicei.

Și ce ar trebui să înțelegem din asta? Că am fost puși într-un colț sau închiși într-o cameră ca o pedeapsă, astfel încât să ne gândim cum să ne raportăm corect la viață. Se pare că aceasta nu este o lovitură, ci un leac, pentru că prin loviturile Creatorului, El vindecă. Ar trebui să considerăm acest lucru ca pe un medicament, același ajutor pe care ni l-au oferit părinții noștri atunci când ne-au pedepsit și au vrut să ne schimbe în bine.

Acum vedem cum fiecare țară este mândră în fața celorlalte de modul în care a reușit să lupte împotriva epidemiei de coronavirus și se laudă cu vaccinurile sale: rusesc, american, german. Dar oare chiar asta vrea Creatorul de la noi?

Epidemia nu se va termina aici. Va trebui încă să plătim pentru asta cu mari suferințe și bani, dar în cele din urmă, omenirea va învăța că aceasta nu este problema „mea” sau „a ta”, ci „a noastră”. Prin urmare, ar trebui să dezvoltăm împreună un singur medicament pentru a lupta împotriva unui singur dușman.

Creatorul ne învață și așa este în toate. Suntem în ultima generație și aceste lovituri ne îndreaptă doar spre unificare. Cu cât vom înțelege mai repede acest lucru, cu atât mai repede vom vedea că soluția este foarte simplă și rapidă.

Din lecția zilnică de Cabala 21.06.2021, „Avansare prin depășire”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: