Coronavirusul ne va obliga…

Întrebare: În era coronavirusului, există oameni care nu se tem de nimic. Am văzut filme cu primari din Italia care ies pe străzi și își ceartă concetățenii cerându-le să se întoarcă în case. Dar aceștia continuă să se plimbe peste tot. Și asta se întâmplă în Italia! Există însă oameni care în mod natural, respectă legile, stau acasă și urmează indicațiile date.

De ce ar trebui să se teamă cineva: că ar putea să se infecteze sau că ar putea să-i infecteze pe alții?

Răspuns: Mă bucur mult că s-a ridicat o astfel de întrebare. Trebuie să mă gândesc la alții. Și în ciuda faptului că nu-i cred pe medici și nu cred că m-aș putea infecta, devenind un vehicul pentru această infecție, trebuie să respect indicațiile medicilor, pentru ca oamenii să vadă că am grijă de ei. Nu este vorba despre tine ci despre ceilalți.

Întrebare: Te referi la faptul că ar trebui să purtăm mască, demonstrând astfel că nu dorim să-i infectăm pe ceilalți? Toate acestea fac parte din garanția reciprocă?

Răspuns: Desigur! În primul rând. Cum aș putea face ceva care să pună în pericol viața altora? Viața! Situația actuală este o chestiune de viață și de moarte.

Din emisiunea de pe KabTV “Știrile cu Dr. Michael Laitman,” 4/6/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: