Creați ceva care nu există

961.2O persoană care studiază Cabala în interior simte că acesta este exact locul unde ar trebui să fie.

Omul simte că tocmai acesta este adevărul, pentru că în niciun caz nu decide nimic pentru el. Și pe fiecare cale, nu numai că se mișcă undeva într-o anumită direcție, dar o persoană își construiește ea însăși starea viitoare. Nu există!

Toate religiile și credințele descriu că există iadul undeva, paradisul undeva, pământul promis undeva și un templu, niște diavoli, vampiri, îngeri, indiferent cine, ce și cum. Toate acestea nu există deloc!

Nu există Creator! El nu există!

Nici măcar omul nu există! Există un animal în care există un punct, germenul sufletului fără nicio direcție și există instrucțiuni despre cum să creăm orice altceva din acest punct.

Lumea noastră se numește „această lume” pentru că nici ea nu există, există doar o stare animală. Lumea viitoare este următoarea stare de fiecare dată, iar voi creați singuri tot ce se află în aceste stări. În cele din urmă, creați chiar Creatorul.

Cabala este o instrucțiune pentru om, să iasă din starea animală. Există doar un mic punct în el, germenul următoarei sale stări spirituale pe care trebuie să o cultive și să o creeze în sine. Acest punct vine cu instrucțiuni.

KabTV „Am primit un apel. Diferența dintre Cabala și alte metode” 9/8/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: