Creatorul ne-a oprit înainte de abis

Cum ați dori să vedeți următoarea etapă a dezvoltării umane? Creatorul ne-a dat un mare ajutor, El a oprit întreaga lume înainte de abis, pe care noi, în egoismul nostru, aproape că am adus-o la distrugere completă.

În ultimul moment, Creatorul ne-a oprit cu ajutorul coronavirusului, ne-a forțat să ne liniștim, să ne relaxăm, să stăm acasă și să ne gândim la viețile noastre, astfel încât să nu ne întoarcem niciodată în lumea veche construită pe egoism.

Ce ar trebui să se schimbe în lumea noastră pentru a deveni mai bună, mai binevoitoare, mai corectă și mai justă? Ce ar trebui să întrebăm împreună pe Creator? Într-adevăr, astăzi pentru prima dată vedem cum Creatorul este imediat angajat în întreaga umanitate, în jurul întregului glob.

Dorim să reparăm legătura dintre noi și ne va stabili deja întreaga viață. Pot să mă îngrijesc de toată lumea și să mă gândesc dacă vecinul meu și întreaga lume au tot ce am eu? Sunt gata să împart cu alții, să mă îngrijorez pentru ei ca și pentru copiii mei? La urma urmei, nu voi lua ultima bucată și îmi voi lipsi copilul, îi voi oferi în primul rând lui.

Legea iubirii impune o asemenea atitudine față de toată lumea. Înțelegem că mâine trebuie să devenim alți oameni, atât în gând, cât și în acțiune? Astfel, societatea noastră va avansa.

Nu vorbim despre distribuția forțată, socializarea băncilor și a întreprinderilor. Dorim doar să-i cerem Creatorului să schimbe societatea umană, astfel încât să conducă la o schimbare a relațiilor în cadrul familiei, între țări, de la corectarea internă a fiecărei persoane răspândită spre exterior. Poate coronavirusul ne va ajuta cu asta.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 29/3/20, Scrierile lui Rabash, „Conform celor explicate cu privire la „Iubește-ți prietenul ca pe tine însuți. ”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed