Creșterea unei lumi noi

Ne apropiem de un congres special – complet virtual – așa cum nu a mai fost până acum. Mii de oameni obișnuiți se adună pentru congrese fizice și alte zeci sau chiar sute de mii au fost conectați la el practic. Dar acum întregul congres va fi virtual; toată lumea va fi în aceeași poziție și conectată în condiții egale. Toată lumea a primit o pregătire corespunzătoare, identică.

Nu contează că suntem deja familiarizați unul cu celălalt și cu lecțiile congresului. Se spune: „Fiecare zi să fie o zi nouă”. Adică, trebuie să facem această reînnoire. De fiecare dată avem zece Sefirot primordiale, dar pornind de la acestea, creștem întotdeauna rezoluția: de două ori, de trei ori, de patru ori …

Prin urmare, putem citi aceleași articole, dar totul depinde doar de conexiunea noastră, care determină realizarea. În lumea spirituală, atingerea, realizarea nu depinde de o singură persoană, mai ales în vremurile noastre. Ca ultimă generație, suntem dependenți de corectarea Kli-ului global. Prin urmare, calitatea depinde de numărul de conexiuni. Aceasta este o trăsătură caracteristică a timpului nostru.

Fiecare grup de zece este deja gata să îmbrățișeze alte grupuri de zece conectate ca un singur om, atașându-le una după alta la infinit. Lasă inima ta să fie împărțită între toate grupurile de zece și lasă Creatorul să intre și să fie dezvăluit în această inimă uriașă comună.

Prin urmare, acest congres este special. Nu am fost niciodată în această stare. Și sper cu adevărat că vom vedea rezultate decente și vom avansa spre obiectiv, deoarece aceasta este o abordare foarte corectă. În primul rând, trebuie să ne dezvăluim Kli-ul nostru, Israel, care ţinteşte „direct către Creator”. Și apoi, după congres, vom putea ieși la masă cu această nouă forță și vom crea un loc pentru revelarea Creatorului tuturor creaturilor.

Aceasta va vindeca lumea de toate problemele și necazurile cauzate de egoismul nostru în creștere și o va umple cu forța superioară. Principalul lucru este să ajungem la o legătură între noi, să devenim un zece. Acesta este scopul adunării noastre, congresului, sensul întâlnirii noastre.

Întregul sistem uriaș există doar pentru o un singur om; totul este creat pentru el, deși nu înțelege și nu simte nimic. Și orice altceva îi transmite doar atitudinea Creatorului față de el.

Spiritualul nu este măsurat de standardele noastre pământești: kilograme, litri sau kilometri, ci depinde de numărul de elemente conectate între ele. Dacă există 1.000 de suflete mai mici și mai slabe, dar ele sunt unite, ele au mult mai multă greutate în lumea spirituală decât cinci sau zece suflete mari. Dacă oamenii mici se unesc între ei chiar și nu de dragul Creatorului, este demn de respect pentru că dezvăluie legătura cu egoismul.

Prin urmare, un oraș unit nu poate fi învins. Dacă oamenii se unesc chiar în scopuri criminale, dar sunt loiali unul cu celălalt, atunci li se oferă protecție de sus.

Congresul trebuie să devină sămânța din care va răsări o lume nouă. Mai întâi trebuie să existe un bob, o picătură de material seminal în jurul căruia carnea va începe să crească și să se formeze toate sistemele. Cel mai important este picătura de material seminal, primul punct. Suntem punctul de plecare al unei lumi noi și sperăm că Congresul va da o nouă direcție întregii umanități. Toată lumea primește aceleași lovituri, deci soluția trebuie să fie aceeași pentru toată lumea.

Dacă mă extind fără să mă conectez cu ceilalți, atunci îmi extind viziunea asupra acestei lumi. La urma urmei, în lumea materială totul este determinat de forța individuală, de claritatea minții fiecăruia în mod individual. Fiecare își dorește să fie grozav pe cont propriu, iar aceasta este ruptura globală.

Și în lumea spirituală, puterea este calculată prin numărul de particule care sunt conectate. Câe dintre ele? O mie, un milion, un miliard sau un miliard de miliarde, aceasta este măsura Kli-ului spiritual. Fiecare este doar o unitate în cadrul celor zece Sefirot. Nu poate fi mai mult sau mai puțin; nu se poate mări singur. Se poate conecta doar cu multe altele asemănătoare, iar acest lucru îi va crește puterea.

Prin urmare, se spune că „… viziunea proprietarului este opusă vederii Torei”. Persoana obișnuită simte că este inflamată cu mândrie, iar opinia Torei ține cont de toată lumea. Dacă mă conectez cu ei, simt că Creatorul locuiește între ei și se manifestă, dezvăluind realitatea superioară.

Puterea spirituală este măsurată de numărul de pixeli, iar puterea materială este măsurată de un pixel, mărit cu mândrie.

Din prima parte a lecției zilnice de cabală 14.08.2020, „De la rugăciunea celor zece la rugăciunea sa pentru lume” (Pregătirea Convenției virtuale „O lume nouă” 2020)

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: