Cu ce dorințe lucrăm?

Întrebare: Ce dorințe ar trebui să conectăm împreună: dorințe pentru spiritualitate sau orice dorințe?

Răspuns: Numai pentru spiritualitate. Dorințele rămase nu ne interesează. Acestea sunt toate diferite. Și de ce ne-ar păsa de ele?

Ai câteva aspirații în viață; de exemplu, să devii muzician sau cizmar. Nu conteaza. Îmi pasă doar de atitudinea ta față de Creator. Doar cu această intenție, cu această dorință a ta, vreau să fiu în apropiere. Și toate celelalte dorințe nu mă preocupă pentru că toate sunt corporale.

Nu mă interesează ce faci: familie, muncă, hobby-uri. Pentru mine, un singur lucru este important: scopul tău față de Creator și scopul meu față de Creator. Dacă le combinăm, vom deveni mai puternici și vom fi mai aproape de a primi lumina superioară de la El.

 Întrebare: Dacă cineva din acest lanț nu dorește să-l dezvăluie pe Creator, atunci acest lucru poate afecta întregul sistem complet?

 Răspuns: Nu. Aceste dorințe nu pot afecta sistemul. Desigur, pot fi persoane aleatorii între noi, dar nu le afectează pe celelalte, deoarece fiecare persoană se conectează în funcție de dorința sa. Și dacă nu au o dorință reală de spiritualitate, atunci nu par să se conecteze la noi. Ele există în forma lor animală, dar în spiritualitate, nu sunt cu noi.

 Întrebare: Există dorințe spirituale mai puternice și mai slabe. Se absorb reciproc?

Răspuns: Nimeni nu absoarbe nimic sau pe nimeni, deoarece toate dorințele sunt complet diferite. Sunt diferiți unul de celălalt. Singurul lucru pe care îl pot face este să se conecteze împreună.

Din „Fundamentele Cabalei” din KabTV, 16/02/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: