“Cum a afectat pandemia sistemul de educație?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanLaitman, pe Quora: Cum a afectat pandemia sistemul de educație?

Pandemia ne-a arătat fața urâtă a sistemelor noastre de educație.

Aceste sisteme ar fi trebuit să-i educe pe copiii noștri să devină independenți și responsabili în învățarea lor și să știe cum să se conecteze pozitiv între ei și cu profesorii lor, precum și participarea voluntară și responsabilă la studiile lor, prin diferite mijloace de comunicare.

Din păcate, dimpotrivă, observăm contrariul: faptul că aceste sisteme nu reușesc să pregătească copiii pentru a fi independenți și responsabili. De aceea, pe parcursul pandemiei, am văzut că o mulțime de copii ignoră conexiunea dintre ei și cu profesorii lor și mulți se raportează la ceea ce studiază ca fiind lipsit de sens și inutil. O astfel de abordare a contribuit la o prăbușire generală a sistemelor.

Ar trebui să tratăm această criză educațională, pe care pandemia a dezvăluit-o, ca oportunitate de a ne revizui sistemele educaționale. Astăzi, nu este nevoie să creștem copii pentru a ocupa pur și simplu posturi de muncă, dintre care, de cele mai multe nu vom mai avea nevoie. În schimb, sistemele noastre de educație ar trebui să își adapteze obiectivele în a forma copiii în ființe umane fericite, de succes și încrezătoare, în sensul deplin al acestor termeni.

Pentru a deveni cu adevărat fericiți, de succes și încrezători, trebuie să trăim într-o societate în care participăm activ la construirea unor conexiuni pozitive între noi, deasupra nenumăratelor noastre impulsuri separatoare. În consecință, ar trebui să încurajăm copiii să participe din ce în ce mai mult la societate, deoarece participarea și contribuția socială devin rapid cele mai importante componente în construirea unei societăți formate din indivizi fericiți, de succes și încrezători.

Scris / editat de studenții cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed