“Cum arată cu adevărat iubirea adevărată?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum arată cu adevărat iubirea adevărată?

În viețile pe care le cunoaștem în prezent, iubirea adevărată este inexistentă. Dacă începem să ne ridicăm la următorul grad de dezvoltare, deasupra vieții noastre actuale, de unde venim cu toții, atunci începem să descoperim adevărata iubire.

Astăzi, este nevoie să ne reeducăm despre iubire, chiar dacă viața însăși face cea mai mare parte a muncii pentru noi. Trebuie să realizăm că instanțele a ceea ce numim iubire nu sunt decât mici scântei în cadrul unei iubiri omniprezente superioare, care treptat ne atrage spre descoperirea ei. Iar descoperirea acestei iubiri superioare este sinonimă cu descoperirea sensului vieții. Este un sentiment complet diferit – o atracție, conexiune și împlinire care este întreagă, perfectă și eternă.

Ideile despre iubire care se propagă prin romane, emisiuni TV și filme nu fac decât să ne încurce. Din punct de vedere biologic, ar trebui, prin toate mijloacele, să găsim perechea potrivită, să creștem familii și următoarea noastră generație. Dar mai important, dacă ne direcţionăm aspirațiile spiritual, către iubirea pentru întreaga omenire, atunci totul se va aşeza la locul său.

Scris / editat de studenții cabalistului dr Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: