“Cum diferă sistemele digitale și cele analogice?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Cum diferă sistemele digitale și cele analogice?

Sistemele analogice sunt superioare celor digitale deoarece conţin o posibilitate infinită de rezoluție și acuratețe. Luați, de exemplu, înregistrările convenționale pe vinil, spre deosebire de înregistrările digitale. Oamenii mai cunoscători în sunet apreciază tocmai astfel de înregistrări pentru că transmit subtilitatea sunetului cu toate armonicele.

În numere totuși, astfel de informații trebuie digitizate sau cu alte cuvinte plasate în impulsuri corespunzătoare, Indiferent câte instrumente ar fi, fiecare trebuie să-și găsească pulsul și sunt limitate. Adică există un transfer incomplet de informații în sistemele digitale. Indiferent cât de multă rezoluție este folosită pentru a crea curbe din impulsuri, curbele vor fi întotdeauna aproximative și vor fi făcute din impulsuri.

Este clar că sistemele digitale sunt mai profitabile. Datorită lor, putem transmite o cantitate mare de informații pe o singură frecvență. Dar senzualitatea, subtilitatea și armoniile pe care niciun computer nu le poate capta, care sunt necesare în mod special pentru auzul și simțirea noastră, sunt transmise mai bine de înregistrări sau de vechile noastre receptoare și transmițătoare non-digitale.

La nivelul gândurilor și sentimentelor noastre, gândirea digitală se face cu intelectul, care este limitat, în timp ce gândirea analogică este cu sentimente și este nelimitată. Inima percepe într-o manieră analogică, adică informație netedă, unde, iar creierul percepe informațiile pulsului, operând pe biți.

Suntem pe o cale de dezvoltare care ne duce în cele din urmă către o stare analogică, adică. la o stare în care ne interconectăm în gânduri și sentimente și simțim pe toți și natura ca un întreg. Când intrăm într-o stare atât de analogă și integrală, vom experimenta un nou set de grade clar definite. Pe de o parte, acele grade sunt digitalizate, unde conștientizarea, percepția și senzația au loc în noi în fiecare moment. Dar pe de altă parte, senzația în sine se transformă direct în sentimente, care nu sunt digitale, ci analogice.

Bazat pe clipul din KabTV „Am primit un apel. Diferența dintre sistemele analogice și cele digitale” cu Cabalistul Dr. Michael Laitman pe 12 octombrie 2013.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed