Cum este acest an nou diferit de toți cei anteriori?

Cum putem face acest nou an diferit de toți ceilalți, adică să facem un salt la un nivel spiritual? Și nu orice grad spiritual, ci cel care este în concordanță cu Ultima Generație.

Există o diferență uriașă între asta și ceea ce au realizat puținii aleși, Cabaliștii din trecut. Acesta este un sentiment complet diferit, o revelație diferită – adevărata revelație a Creatorului față de creaturile acestei lumi.

Acest nou an diferă de toți anii anteriori prin faptul că, Creatorul începe să se raporteze la lume ca o singură unitate. Și noi, de asemenea, trebuie să ne raportăm la El în acest fel, să ne întoarcem la Creator ca lume întreagă și să tragem întreaga lume la acest scop stabilit de Creator pentru noi.

În acest nou an, se dezvăluie o nouă stare a realității. Abia acum, după multe mii de ani de dezvoltare umană, omenirea este cu totul capabilă să se ridice la primul grad spiritual. Deja începem să intrăm: Primele grupuri de zece deschid această ușă, intră și trag întreaga lume cu ei. Trebuie să fiți pregătiți pentru acest lucru și să vă simțiți responsabilitatea, puterea, încrederea și garanția reciprocă.

Din lecția zilnică de Cabala 15/9/20, „Ce este pregătirea pentru Selichot (iertare)

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: