Cum este revelată lumea superioară

Corecția poate fi făcută doar cu ajutorul Torei, a luminii superioare, care inițial a umplut sufletul comun și apoi a ieșit din el și a rămas în afară ca lumina înconjurătoare. Lumina așteaptă ca dorințele să fie pregătite pentru a reintra în ele, conform legii similarității proprietăților. Prin urmare, toate corecțiile sunt posibile numai prin conexiunea noastră comună: mentală și fizică. De aceea, noi trebuie să încercăm să ne conectăm până când încetam să mai simțim că suntem separați de corpuri fizice.

Iar dacă vedem corpurile, acesta este un semn despre cât de diferiți suntem între noi. Și, de îndată ce începem să ne ridicăm deasupra corpurilor noastre materiale, deasupra divizării inițiale, lumea materială se „topește” și se pierde di percepția noastră.

Iar această lume nu va mai rămâne, ci numai dorințele noastre conectate între ele, ceea ce ne face să ne străduim pentru o și mai mare conexiune și unitate, pentru ca, în acest fel, să revelăm lumea superioară în schimbul lumii care este în fața noastră acum, Adică, cu alte cuvinte, să începem să vedem materia din interiorul nostru.

Din congresul mondial de Cabala „Ziua trei” – 2/21/19, „Legământul sării”, lecția 9

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: